Nadal per a tothom'15

Darrer acte celebrat: NADAL PER A TOTHOM - 2015

El pròxim dimecres 16 de Desembre de 2015, a Ca n'Humet, de 18:30 a 21:30 i amb entrada de franc, cel·lebrarem el nostre NADAL PER A TOTHOM'15 amb un recital de poesia, lectura de cartes d'alumnes de secundària i rifa d'una panera de Nadal.
No t'ho perdis, t'agradarà i a més a més, ajudaràs a molta gent!

  • 16 de Desembre, a les 18:30 en Ca n'Humet [mapa] 
  • 18 de Desembre, a les 19:00 en l'Ateneu Barcelones [mapa]


     El dimecres 16 de desembre farem a l'Espai Escènic de Ca n'Humet (C/Fontallis,77 d'El Masnou) [Veure mapa] el primer recital de Nadal per a tothom per a una molt bona causa, aconseguir que adolescents amb risc d'exclusió social puguin fer uns tallers d'orientació que estaran dirigits per la Fundació Temps i compromís
     Com cada any, participaran en aquest recital tant alumnes com poetes que volen posar el seu gra de solidaritat i la seva muntanya d'il·lusió en aquest nou projecte solidari de Poesia en Acció. 

     Aquest acte tindrà, a més a més, un punt emotiu i entranyable perquè alumnat de secundària ha escrit cartes dirigides a mestres que van ser importants per a tots ells, i de les que en llegiran alguns fragments. Estem convidant també a aquests mateixos mestres perquè puguin rebre ara, després d'uns anys, el record fet paraula, esdevingut en memòria i estimació. 
     És per això que en aquest dia del voluntariat, us convidem a participar en aquesta benvinguda al Nadal des de la poesia, l'art, la música, la sensibilitat en definitiva, dirigida a un col·lectiu que tant ho necessita, el nostre jovent.
 
L'entrada a l'acte és de franc i hi haurà tíckets per dos euros per a la rifa d'una panera de Nadal

NOTA: El divendres 18, el segon recital per a tot el públic, a l'Ateneu Barcelonés
(C/Canuda,6 de Barcelona) [Mapa] des de les 19:00 fins les 22:00 h.
¡Us hi esperem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escribe aquí tu comentario al respecto: