Qui som?
     Som un grup de gent més o menys afins a la poesia que ens vam ajuntar allà per l'any 1999 moguts per la solidaritat i l’interès comú per la recuperació de certs valors humans que sembla s’estan perdent. Actuem de manera desinteressada i sense ànim de lucre, potser només aportem un gra de sorra, però l’anem aportant de manera continuada i al final, potser, haurem aportat tota una muntanya!

Què fem?
Treballem sobretot en dos fronts:
- Els instituts: Donat que alguns de nosaltres som professors d’institut, comencem inculcant valors (solidaritat, respecta, etc.) a traves de concursos literaris. També publiquem material com a suggeriment de treball a l’aula per a les classes de llengua i/o tutories. Tot el material penjat ha estat aplicat a alguna aula.
- Actes benèfics: Tots els anys fem donatius dels diners recaptats a algun sector desafavorit . Cada any canviem el destinatari, però sempre és uns sector amb necessitat bàsiques. Aquesta recaptació ve bàsicament dels actes que organitzem (rifes, venda de llibres, etc.) i de la gent que col·labora amb nosaltres, el nostre autèntic motor! A poc a poc hem anat incrementat la quantitat d'actes que fem, però d'entre tots cal destacar dos que són fixes tots els anys; la Marató de poesia solidària (a mijans del mes de juny) i el Nadal per a tothom (a mijans de desembre)

Què necessitem?
     En el tema de la solidaritat, necessitem SEMPRE qualsevol ajuda que ens puguin donar, no cal col·laborar amb diners, tot i que ajuda molt. Des de la teva feina, sigui quina sigui, ens pots ajudar. Per exemple: El conegut dibuixant FER ens ha fet el dibuix per a la portada d'alguns llibres d'antologies que hem fet i no ens ha cobrat res!!
     Als actes que celebrem (en concret la Marató de Poesia i el Nadal per a tothom) necessitem l'ajuda per muntar i organitzar tota la infraestructura, agraïm la incorporació de voluntaris convidant-los a menjar.
     Tanmateix, tenim una sèrie de coses que encara no tenim cobertes per a les que necessitaríem col·laboradors. Segueix aquest link per saber més.

Què pots fer tu?
     La manera en que millor ens ajudaries seria, fent-te soci, la qual cosa implica pagar una quota anual de 25€ simbòlica, ja que et regalaríem el llibre amb el reculls dels poemes de la marató, el preu del qual, a qualsevol llibreria, no seria molt inferior a la quota.
     També pots col·laborar amb ajudes de qualsevol tipus, que estarem encantats de que ens comentis i/o ens ajudis a portar-les a terme.
     Sigui quin sigui el teu grau d’implicació, t’ho agrairem de tot cor i et preguem que no esperis a demà per posar-te en contacte amb nosaltres.